Една необикновенна сватба, която ще ви накара да повярвате в истинската любов

публикувана на 16.01.2018
Източник: www.providr.com
Планирането на сватба може да предизвика много физически и емоционален стрес. Да се уверите, че всеки малък детайл е изпълнен правилно, може да предизвика лудост в младоженците. Но това е важен ден; за повечето двойки, това е началото на един живот изпълнен с щастие и любов.
Но има една двойка, която знаеше какво е трябвало да бъде началото, всъщност щеше да бъде краят. Трагичната история на булката, която почина няколко часа след като се е омъжила, обиколи Света за часове. Сега съпругът на булката най-накрая наруши мълчанието си.
Когато казвате думата "ДА", това означава, че се отдавате на партньора си завинаги. Думите "докато смъртта ни раздели" означават, че никога няма да напуснеш партньора си, докато не си отиде от този свят. Това е голям ангажимент, който някои хора очакват през целия си живот. Хедър Мошер знаеше, че не й е останало много време, но не иска да напусне този свят, без да се отдаде на любовта на живота си.
Продължете да четете, за да разберете повече за трагичната история за Хедър Мошер и какво има да каже съпругът на булката.
Хедър и Дейвид Мошер, родом са от Източен Уиндзор, Кънектикът, трябваше да се оженят и да започнат следващата стъпка в отношенията си заедно. За съжаление, Хедър беше диагностицирана с рак на гърдата през 2016 г. В деня, в който Хедър бе диагностицирана, Дейвид щеше да й предложи. Той искаше да изчака с предложението, но искаше Хедър да разбере, че няма да я остави да преживее това сама. Затова той й предложил.
Източник: www.providr.com
Двойката бе насрочила сватбата си за 30 декември 2017 г. Но когато датата наближила, лекарите предложили на двойката да сменят датата с по-ранна. Те не вярвали, че Хедър ще издържи до тази дата.
Източник: www.providr.com
Така че Дейвид и Хедър решили да се оженят на 22 декември 2017 г. в болница и медицински център "Свети Франциск" в Хартфорд, Кънектикът. Хедър беше свързана с вентилатор, така че не могла да се движи. За да напраят деня специален за нея, приятелите и семейството й помогнали да влезе в сватбената си рокля. Около 18 часа след церемонията Хедър починала. Но последните думи, които казала, били обетът към съпруга й Давид.
Източник: www.providr.com
Съпругът на невястата, Дейвид Мошер, най-накрая наруши мълчанието си и проговорил пред списание „People” за скръбната история. Дейвид казал на хората, че това е най-трудният ден от живота му. Той казва, че церемонията не се е чувствала като сватба, а по-скоро като погребение. Причината била, че след церемонията той знаел, че никога повече няма да види любовта на живота си.
Източник: www.providr.com
Източник: www.providr.com
Източник: www.providr.com
Източник: www.providr.com
Източник: www.providr.com

Препоръчано