Естествени съвети, за грижа за кожата, против стареене

публикувана на 22.12.2017
Източник: http://timetoliveamazing.org
Ако сте уморени и разочаровани, след като сте изпробвали безброй неефективни продукти против стареене и лечения, за да се отървете от бръчките си, трябва да знаете следното:
Най-новата тенденция е да се върнете към природата и да използвате напълно естествени анти-стареещи рецепти за грижа за кожата, които обикновено са много прости и отнемат много малко време за приготвяне.
Повечето продукти съдържат вредни добавки, които причиняват кожни нежелани реакции, така че не губете времето си с извънборсови продукти и избягвайте всякакви странични ефекти. Опитайте тези ефикасни анти стареещи рецепти за грижа за кожата.
Най-добрите естествени анти-ейджинг рецепти за грижа за кожата:
Източник: https://www.osata.eu
1) Използвайте кисело мляко върху лицето си:
Това е страхотно средство против стареене:
-Съдържа естествени алфа хидрокси киселини и млечна киселина - два елемента, които са много ефективни при осигуряването на естествена ексфолиация за старееща кожа и бръчките, като прониква дълбоко в порите на кожата.
-Поставете киселото мляко в хладилника, за да се охлади малко. Нанесете малко количество върху лицето и особено върху бръчките. Оставете го да престои го за около 10-15 минути. След това измийте лицето си с хладка вода. Редовното прилагане на кисело мляко може наистина да подобри кожата ви и да премахне бръчките по естествен начин.
Източник: http://www.zdravnitza.com
Източник: https://saveti.framar.bg

Препоръчано