Седемгодишно момче замръзна във Великобритания, никой от семейството му не го потърси

публикувана на 17.12.2017
Източник: providr.com
През зимния сезон винаги има повишен риск от трагедия. Пътищата са хлъзгави и ледени, а температурата е под замръзване. Поради това е наложително родителите да вземат подходящи предпазни мерки.
Да знаете къде са децата Ви по всяко време е приоритет номер едно, особено когато времето е изключително студено. Но понякога се случват трагични инциденти, които не могат да бъдат обяснени.
Седемгодишно момче замръзна в Бирмингам.
Седемгодишно момче, което е замръзнало, се казвало Хекем Хюсеин. Спекулацията е, че той замръзва до смърт, след като е бил оставен навън.
Хюсеин е починал от сърдечен удар, защото е останал извън къщата си в Бирмингам, твърде дълго. Майка му Лора Хийт и чичо ѝ Тимъти Буск бяха арестувани. Причината е подозрение за умишлено малтретиране на детето.
Хийт и Буск са били пуснати от затвора, докато полицията продължава разследването. Това, което е още по-тревожно, е, че седемгодишно момче замръзва и никой от семейството не го търси, установява разследването на съда в Бирмингам.
Тялото на Хюсеин бе открито на сутринта на 26 ноември. Спешните служби били извикани в дома на господин Буск в Нечел, където намерили Хюсеин, който бил получил сърдечен удар. Направени са опити да го съживят, но той е обявен за мъртъв в 7:40 часа.
Хюсеин страда от астма, така че някои доклади показват, че може да е хванал хипотермия и да замръзне до смърт. Това все още не е потвърдено.