• Червен конец на китката се препоръчва от КабалаМистичноЧервен конец на китката се препоръчва от КабалаЧервеният конец на лявата ръка защитава от негативната енергия и помага за постигане на желаните цели. Червената нишка се връзва на лявата ръка, тъй като се смята, че негативната енергия ни атакува отляво.
  • Защити се срещу лошата енергияМистичноЗащити се срещу лошата енергияОбикновено лошата енергия ни кара да се чувстваме изтощени и изчерпани емоционално и енергиийно, или нападнати от нечие негативно излъчване спрямо нас. Ето няколко идеи с какво да си помогнем.
  • Какво значи, ако ти играе окотоМистичноКакво значи, ако ти играе окотоПонякога се случва мускулът на клепача да се свива, което може да бъде много неприятно усещане. Още по - неприятно е, че това може да продължи часове, а дори и дни. При това непрекъснато движение
  • Какво става след 40 дни от смърттаМистичноКакво става след 40 дни от смърттаСмъртта е неизбежният завършек на живота. Няма човек, който да не се интересува какво се случва след като умре, има ли живот, къде отива душата му. Вярва се, че след като напусне мъртвото тяло душата
  • Най-гордите зодииМистичноНай-гордите зодииПредставителите на всички зодиакални знаци могат да проявят гордост в условие на различен тип провокация. Вижте представителите на кои зодиакални знаци са най - горди и защо.
  • Кажи ми кога си роден, да ти кажа съдбата тиМистичноКажи ми кога си роден, да ти кажа съдбата тиСъществува връзка между рождения месец на хората и съдбата им. Щастливите хора се раждат през лятото. Дълголетниците се раждат през зимата. Щастие и дълголетиетие.